Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au transpirat ceva, dar a meritat: UVVG ProVolei Arad - CSU Zalău 3-1

În urmă cu o săptămână UVVG ProVolei Arad obţinea primul succes la debutul noului sezon în Campionatul Naţional al juniorilor I. 

Au transpirat ceva, dar a meritat: UVVG ProVolei Arad - CSU Zalău 3-1
Comentează 0

Azi, seniorii clubului condus de Radu Sabău au repetat isprava, în prima rundă a Diviziei A2 Vest, victimă fiind CSU Zalău. În sala de sport a şcolii Gimnaziale Avram Iancu arădenii au învins CSU Zalău după un joc echilibrat, pe care însă şi l-au făcut ei greu. Luând doar exmemplu primului set in care după ce a condus cu 19-6, arădenii auu cedat incredibil teren, zalauanii ajungând să răstoarne tabela, la 20-21. Până la urmă elevii lui Sabău s-au trezit şi şi-au adjudecat seturile 1 şi 2 la acelaşi scor. A urmat un set 3 pe care oaspeţii l-au câştigat la mare luptă, pentru ca totul să se încheie o dată cu setul 4. 

S-a terminat: UVVG ProVolei Arad - CSU Zalău 3-1 (23, 23, -26, 17). Pentru echipa arădeană au jucat: Tocoian, Duma, Both, Katona, Şipoş, Sabău, Lopătaru, Flonta, Rodina şi Gligor. "A fost greu, dar victoria e victorie, şi e cu atât mai frumoasă cu cât ea a venit în meciul de debut", a spus Radu Sabău, care nu a uitat să mulţumească pentru sprijin Primăriei, Centrului Muncipal de Cultură, CJA şi Centrului Judeţean de Cultură. Week-endul viitor ambele reprezentante ale clubului arădean au meci: juniorii la Blaj, iar seniorii la Braşov.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite