Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A început Programul „Masă caldă în şcoli”; câţi elevi din municipiu primesc pachete sau... o masă caldă (FOTO)

Consilierii municipali au votat, luna trecută, ca elevii mai multor şcoli din municipiu să primească o masă caldă sau un pachet alimentar, în cadrul Programului – pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat.

A început Programul „Masă caldă în şcoli”; câţi elevi din municipiu primesc pachete sau... o masă caldă (FOTO)
Comentează 0

În aceste condiţii, preșcolarii și elevii de la Școala Gimnazială „Ilarion Felea” şi elevii de la Școala Gimnazială „Iosif Moldovan” care învaţă în clădirea de pe clădirea de pe str. Condurașilor, nr. 48-50, vor primi o masă caldă în regim catering, având în vedere că acolo există spații amenajate în acest scop, avizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, iar elevii de la Liceul Tehnologic „Francisc Neuman”, preșcolarii și elevii de la Școala Gimnazială „Adam Nicolae”, elevii de la Școala Gimnazială „Iosif Moldovan” Arad care învaţă pe str. Oituz, nr. 108-114 și cea de pe str. Ep. Roman Ciorogariu, nr. 18-22, vor primi pachete cu alimente.

Programul a fost demarat astăzi, în prima zi de şcoală după minivacanţa de 1 Decembrie.

„Dăm startul programului „Masă caldă în școli”, un program de care vor beneficia aproape 1.600 de elevi arădeni. Peste 500 de elevi vor primi zilnic o masă caldă la școlile gimnaziale „Ilarion Felea” și „Iosif Moldovan”, iar alți aproape 1100 de elevi de la alte trei școli vor primi un pachet alimentar.

#pentrucopii

#pentruARAD

P.S. Mâncarea e foarte bună! Felicitări bucătarilor!”, a scris pe Facebook primarul Călin Bibarţ.

Sursa foto: Facebook Călin Bibarţ

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite