Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A început Picnic Festival, un eveniment în aer liber, dedicat mâncării spectaculoase (FOTO)

Dacă Zilele Aradului încep oficial de mâine, pentru a marca momentul în care Aradul a devenit Oraş Liber Regesc, astăzi a început Picnic Festival, un eveniment deja tradiţional, organizat în aer liber, care dedicat mâncării spectaculoase, gătite și servite în stradă, într-un cadru relaxant.

A început Picnic Festival, un eveniment în aer liber, dedicat mâncării spectaculoase (FOTO)
Comentează 0

Organizat în cadrul Zilelor Aradului, evenimentul va avea loc în perioada 18-27 august 2023, pe faleza Mureșului, în Parcul Eminescu. Potrivit organizatorilor, festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală, muzică de calitate și oferă participanților o oază de relaxare.

Ce puteţi găsi aici

Dacă vă doriţi să gustaţi un Red Bull Twist, veţi avea la dispoziţie mai multe sortimente, dacă vă doriţi o cafea sau soft coffee, sunteţi aşteptaţi cu paharele pregătite și cafeaua proaspăt măcinată, pentru a avea mai multă energie, iar cei care îşi doresc un Hugo, Gin Tonic sau Aperol Spritz, Picnic Festival va fi locul ideal într-o zi de vară toridă.

Picnic Festival este de asemenea locul în care veţi putea încerca o gamă variată de mâncăruri, cum ar fi „celebrul” Lava Cheese Burger, dar şi produse tradiționale românești preparate deasupra jarului încins, cum ar fi micii pufoşi, fragezi şi bine condimentaţi, iar dacă vă este poftă de altceva, puteţi încerca pleşcaviţa sârbească și sandwichul Blue Cheese. Nu trebuie uitate nici clătitele, care se anunţă a fi moi, pufoase şi delicioase.

Cât despre activităţile recreative, copiii se pot bucura de jocuri inovative, ateliere de creație, pictură pe față, trambuline, tobogane gonflabile şi multe altele.

Muzică în fiecare zi

Un alt punct de atracţie pe parcursul celor zece zile de festival va fi muzica. Astfel, vineri 18 august, atmosfera va fi încinsă de DJ ANDI & Mike Kross; sâmbătă 19 august, de ADRIAN FUNK & DJ Mury; duminică 20 august, de SEBUH & event DJ - Mike Kross; luni 21 august, de N'ALIN; marti, 22 august, de SEBUH; miercuri, 23 august, de Johnny-damix; joi, 24 august, de Cătălin Lăpușcă; vineri, 25 august, de ADRIAN-SAGUNA-&-Mike-Kross; sâmbătă, 26 august, de ALEXANDRU-UNGUR & Dj Kaos, iar duminica 27 august, de Mike-Kross & Didi.

Foto: Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (162)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite