Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost inaugurată una dintre cele mai frumoase secţii de pediatrie din ţară (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase secții de Pediatrie din România a fost inaugurată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în prezența președintelui Consiliului Județean, Iustin Cionca.

A fost inaugurată una dintre cele mai frumoase secţii de pediatrie din ţară (FOTO)
Comentează 0

„Se întâmplă în România! Arad, secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, adusă la un standard occidental de societatea civilă și mediul de afaceri, în parteneriat cu administrația locală. Este vorba despre şase saloane însumând 15 paturi, cinci grupuri sanitare, două locuri de joacă și un oficiu alimentar, care au fost modernizate la standarde europene. Ce se întâmplă aici are valoare de model la nivel național. Felicitări si recunoștință tuturor celor implicați, în special Asociației «Cetatea Voluntarilor», pentru efort și pentru că s-au activat pentru Arad! Le mulțumesc celor care vin alături de administrație și pun umărul la dezvoltarea Aradului, demonstrând că acolo unde muncim mai mulți pentru același obiectiv nu doar că puterea crește, dar și rezultatele apar mai rapid și sunt mai spectaculoase”, a declarat președintele Iustin Cionca.

La inaugurare au fost prezenți sponsorii - companii și persoane fizice care au contribuit la modernizarea secției, precum și cadre medicale și reprezentanți ai administrației locale.

Aceeași asociație, Cetatea Voluntarilor, va inaugura în această vară și noua Radiologie-Pediatrie a Spitalului Județean, tema amenajării de acolo fiind „Cosmosul”.

 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite