Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

6 reguli de urmat atunci când ești în căutarea unor ferestre pentru afacerea ta

Fie că este vorba de industria Horeca, imobiliare sau chiar pentru confortul propriei case, atunci când ești în căutarea unor ferestre durabile, care să iți îndeplinească așteptările funcționale și estetice vă trebui să ai în vedere câteva aspecte:

6 reguli de urmat atunci când ești în căutarea unor ferestre pentru afacerea ta
Comentează 0

Tipul de fereastră. 

Vă trebui să alegi tipul de fereastră în funcție de imobil și de designul acestuia. Din această categorie fac parte ferestrele pivotante ce asigură o ventilație maximă a încăperii, dar oferă și un stil aparte, fiind perfecte pentru hoteluri sau imobile ce doresc să impresioneze printr-un stil atipic, modern. Pentru acoperirea unor spații ample sau a unui întreg perete este recomandată utilizarea unor ferestre glisante ce vor oferi o panoramă superbă; iar ferestrele casetate sau fixe au un design atemporal fiind ideale pentru orice domeniu de activitate.

Nivelul de izolare fonică. 

Dacă ai nevoie de o detașare completă a imobilelor fată de zgomotele exterioare sau locația restaurantului este una centrală, în apropierea arterelor principale de acces, iți recomandăm ferestrele cu profile de 6 camere pentru a estompa pe deplin zgomotul exterior, astfel încât clienții sau proprietarii să se bucure din plin de activitățile desfășurate.

Coeficientul de conductivitate termică. 

Atunci când amintim termenul de termoizolare, acesta presupune un coeficient termic cât mai mic, invers proporțional cu grosimea materialului, pentru a asigura o izolație bună. Astfel spus, ai nevoie de un produs termoizolant cu o grosime destul de mare, dar cu un coeficient de conductivitate termică foarte mic. Totodată, pentru a diminua transferul termic dintre exterior și interiorul imobilului, iți sugerăm să te orientezi către pachet de sticlă cu un coeficient de transfer termic redus, utilizat, de obicei, în cadrul profilelor din PVC.

Tâmplărie din aluminiu sau PVC. 

Profilele de aluminiu reprezintă o alegere bună, însă vă trebui să ai în vedere zona de amplasare a acestora, existând profile diferite pentru interior și exterior. Totodată, dispun de o gama largă de produse ce poate fi personalizată în funcție de orice solicitare. în schimb, profilele din PVC asigură calitate și durabilitate, beneficiind de o durată de viață de până la 50 de ani. De asemenea, sunt etanșe și impermeabile, putând fi personalizate în nuanțele dorite. Pentru a surprinde nobleţea unei imitaţii de lemn sau eleganţa unei culori metalice precum gri antracit, profilele din PVC sunt supuse unui proces tehnologic denumit simplu „infoliere”.

Culoarea.

În funcție de sistemul ferestrei și tâmplăria folosită poți alege dintr-o gamă variată de culori și modele pentru a se integra perfect în designul afacerii tale. Poți opta pentru albul perlat, negrul minimalist sau chiar nuanța lemnului sau poți intrazni să alegi o paletă de culori mult mai provocatoare.

Achiziția. 

Dacă ai urmat deja pașii de mai sus, ultimul de luat în considerare este cumpărarea ferestrelor mult dorite. iți recomandăm să le achiziționezi doar de la producători autorizați, care iți pot garanta calitatea produselor prin prezentarea testelor realizate în propriul laborator. De asemenea, în acest caz, ferestrele vor fi însoțite de un certificat de garanție care iți vă facilita schimbul gratuit al acestora, dacă pe parcurs, vor fi descoperite anumite aspecte neconforme.

Asigurând clienților business cele mai calitative produse și cu o experiență cu istoric în domeniu, iți punem la dispoziție o gamă largă de sisteme și profile pentru uși și ferestre care să se plieze pe cerințele tale. în plus, profilele realizate de partenerii noștri de la Klass Coating System înglobează materii prime prietenoase cu mediul înconjurător, sunt concepute pentru a avea un design modern şi au fost supuse tuturor testelor de performanţa existente la ora actuală, trecandu-le pe toate cu brio.

Ne poți contacta oricând la numărul de telefon 0374 493 030 sau accesa secțiunea noastră de business: www.GLASSPANDOOR.ro

De asemenea te așteptam în magazinele noastre. Click aici pentru a vedea lista magazinelor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite