Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

5 zodii care își vând prietenii fără să stea pe gânduri. Horoscopul trădătorilor

Prieteniile se stabilesc pe bază de interese comune, sentimente împărtășite, dar și compatibilități, iar zodiile au un cuvânt important de spus în această privință. Dar, în vreme ce unele zodii sunt fidele până la sacrificiu față de prietenii lor, altele sunt mult mai puțin implicate în relație și te pot trăda când te aștepți mai puțin. O fac din variate motive: pentru a obține anumite avantaje, pentru că sunt în competiție cu tine sau pentru că nu te-au considerat niciodată prieten cu adevărat.

5 zodii care își vând prietenii fără să stea pe gânduri. Horoscopul trădătorilor
Comentează 0

Iată care sunt zodiile care își vând cel mai ușor prietenii și adesea nici măcar nu regretă acest lucru!

Gemeni

Este bine cunoscut faptul că Gemenii nu sunt foarte serioși în relațiile de dragoste, dar pot fi la fel de duplicitari și când vine vorba de prietenie. Foarte simpatici, sociabili, amabili și sclipitor te inteligenți, Gemenii atrag multe persoane în jurul lor și își fac cu ușurință prieteni. Dar nu te lăsa înșelat de aparența lor inofensivă și deschisă. Gemenii sunt un semn dublu și au o parte ascunsă, pe care nu o dezvăluie prea ușor. În orice caz, dacă pot obține anumite avantaje, precum mai mulți bani sau o poziție mai bună, nu vor ezita să-și trădeze prietenii. 

O fac cu naturalețe, vorbindu-i de rău către șefi, spionându-i și dezvăluind vulnerabilitățile lor, pentru a se pune într-o lumină favorabilă. De aceea, când ai un amic din zodia Gemenilor, bucură-te de compania sa fermecătoare, dar nu-i încredința niciodată secretele tale, decât dacă ai foarte mare încredere în el. Citește continuarea

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite