Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

450 de contoare cu citire la distanță, achiziționate din fonduri proprii ale Companiei de Apă Arad, vor fi montate începând de marți, 24.10.2023

450 de contoare cu citire la distanță, achiziționate din fonduri proprii ale Companiei de Apă Arad, vor fi montate începând de marți, 24.10.2023
Comentează 0

Compania de Apă Arad continuă schimbarea vechilor contoare mecanice cu altele noi, cu citire la distanță.

Înlocuirea a peste 11 mii de apometre în cadrul proiectului „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă” a fost finalizată iar acum, Compania de Apă Arad a achiziționat, din fonduri proprii, alte 450 de contoare cu citire la distanță. Astfel, de marți, 24.10.2023, va începe montarea acestora pe str. Septimiu, în cartierul Bujac.

Pentru înlocuirea contoarelor va fi nevoie de întreruperea furnizării apei potabile în intervalul orar 08:30-15:00, pe str. Septimiu.

Rugăm utilizatorii să faciliteze accesul si recomandăm să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj.

 Reamintim! Montarea contoarelor inteligente este gratuită. Clienții din zonele afectate de întreruperea furnizării apei vor primi notificări la domiciliu cu cel puțin 24 ore înainte. De asemenea, anunțurile sunt publicate pe website-ul Companiei de Apă Arad - www.caarad.ro, pe pagina Facebook a CAA, dar și în presa locală.

 

                                                           

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite