Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

3 zodii care vor înșela în 2019

Dacă ai aflat deja care sunt zodiile care vor înșela în 2018 și în această toamnă, atunci ar trebui să fii atentă și cu nativii care vor înșela anul viitor.

3 zodii care vor înșela în 2019
Comentează 2

Iată care sunt zodiile care vor înșela în 2019!

Săgetător

Nici nu este de mirare că Săgetătorul se află primul pe listă! Nevoia de aventură se va acutiza începând cu anul viitor și te va determina să faci orice îți stă în putință pentru a simți adrenalină și libertate. Dacă până acum relația în care te aflai nu îți mai satisfăcea toate nevoile sau dorințele, există șanse mari să îți găsești consolarea în brațele altei persoanei începând cu luna februarie.

Vărsător

Vărsătorul este cunoscut pentru faptul că are mereu nevoie de spațiu, dar și că se simte contrâns atunci când se află într-o relație serioasă. În 2019, poți decide să pui capăt unei legături într-o mod nu tocmai plăcut. Vei hotărî să îți înșeli perechea deoarece nu mai poți face față presiunii, dar și pentru că ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Deși vei avea câteva dubii la început, această nouă legătură va fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată.

Mai multe pe Divahair.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite