Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

26 de migranți ascunși printre piese auto, la Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au depistat 26 de migranți, din diverse state, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-o autoutilitară încărcată cu piese auto.

26 de migranți ascunși printre piese auto, la Nădlac
Comentează 0

Astăzi, 14.03.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Germania. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto pentru o societate comercială din Germania.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă, douăzeci și șase de cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din diverse state (Siria, Congo, Somalia, Guineea, Egipt, India), cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani. Cei în cauză intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spațiul Schengen.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale. 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite