Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi morți și doi grav răniți în accident cu BMW pe pod la Micălaca

Doi morți și doi grav răniți în accident cu BMW pe pod la Micălaca
Comentează 2

În seara zilei de joi, 25 octombrie, în jurul orei 20.45, patru tineri (dintre care unul de 21 de ani, unul  de 24 de ani și doi de 28 de ani) circulau cu un BMW pe Calea Iuliu Maniu în direcția Podgoria, dar din motive încă necunoscute, la un moment dat conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului și a sărit peste balustrada podului de la Micălaca (uzina electrică), căzând pe linia de tramvai de la piciorul podului.

Doi dintre pasageri, tinerii de 21, respectiv de 24 de ani, au murit pe loc, iar ceilalți doi, grav răniți, au fost transportați de către SMURD și ambulanță la Spitalul Județean Arad.

”A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu autospecială descarcerare, autospecială terapie intensivă mobilă, autospecială de primă intervenție și comandă și în sprijin a venit și autospeciala Serviciului Județean de Ambulanță. În momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei victime, bărbați, dintre care două decedate, iar o victimă în viață, inconștientă. S-a trecut la descarcerarea victimei inconștiente, aceasta a fost scoasă, predată echipajului SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe. Cea de a patra persoană care era în mașină avea răni la față și la cap și a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU”, după cum a transmis maior George Pleșca din partea ISU Arad.

”În această seară un autoturism în care se aflau patru tineri cu vârste între între 21 și 24 de ani se deplasa dinspre cartierul Micălaca înspre Podgoria iar pe pasajul Micălaca conducătorul auto a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat de pe pasaj de la o înălțime de aproximativ 9 metri. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a doi tineri din autoturism, rănirea gravă a unuia și rănirea ușoară a celui de-al patrulea”, după cum ne-a relatat agent șef adjunct Claudia Iuga din partea IPJ Arad. 

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (41)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite