Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost lansată candidatura lui Ioan Stoica, liberalul care a intrat în cursa pentru funcția de primar al orașului Pâncota

La Pâncota a fost lansată, ieri, candidatura lui Ioan Stoica, liberalul care a intrat în cursa pentru funcția de primar al orașului. Printre cei care au participat la eveniment s-a numărat și Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

A fost lansată candidatura lui Ioan Stoica, liberalul care a intrat în cursa pentru funcția de primar al orașului Pâncota
Comentează 0

„Am lansat astăzi candidatura lui Ioan Stoica și a echipei sale din PNL la Primărie!

PNL are un candidat bun la Pâncota, un om credibil, cu experiență, capabil să îi adune în jurul său pe cei care vor să reconstruiască orașul, să îl readucă printre orașele puternice din județul Arad!

Ioan Stoica are experiență de viață și experiență profesională. Este un antreprenor respectat, în care am încredere pentru că a demonstrat că este alături de oameni. Iar asta reiese chiar din programul său administrativ: cel mai important pentru el este să ajute, să fie util! Așa văd și eu politica!

În echipă, primarul și președintele Consiliului Județean, europarlamentarul Gheorghe Falcă, deputații și senatorii PNL construim la Pâncota!”, a scris pe Facebook Iustin Cionca, președintele Consilului Județean Arad.

Sursa foto: Facebook Iustin Cionca

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite