Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident între un BMW și un Mercedes. Un mort și patru răniți (FOTO)

Luni, 18 iunie, in jurul orei 15,00, conducatorul unui autoturism BMW, care circula pe Drumul Județan Sebiș - Arad în direcția Pâncota, la iesirea din orasul Ineu a taiat o curba usoara la stanga si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un microbuz Mercedes.

Accident între un BMW și un Mercedes. Un mort și patru răniți (FOTO)
Comentează 1

In urma impactului soferul din BMW, un tanar de 27 de ani din Ineu, a murit pe loc, iar patru pasageri din microbuzul Mercedes au fost grav raniti. Ranitii au fost transportati de urgenta cu elicopterul SMURD cu echipaje SMURD  si Ambulanțe la Spitalul Judetean Arad.

”Detașamentul de Pompieri Ineu, Garda de intervenție nr. 1 a fost solicităată să intervină la un accident de circulație produs între două autovehicule, un BMW și un Mercedes. La sosirea la locul intervenției am constatat că în autoturismul BMW avem o persoanî încarcerată, așa că am procedat la manevrele de descarcerare și am scos victima și am predat-o la Ambulanța Ineu”, după cum ne-a relatat plutonier adjutant Moț Gabriel de la Detașamentulș de Pompieri Ineu.

”Autoturismul marca BMW, care se deplasa din direcția Ineu spre Arad, la o curbă ușoară la stânga nu adaptează viteza în curbă, intră pe contrasens și lovește frontal un microbuz marca Mercedes. În urma impactului a avut loc decesul conducătorului auto al BMW-ului și rănirea gravă a patru persoane din microbuz”, după cum ne-a transmis inspector principal Răzvan Dudan, din partea Serviciului Rutier.

 

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite