Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Mândruloc

 Incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Mândruloc
Comentează 0

În această după-amiază, în jurul orei 14:15, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Mândruloc.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul anexei gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, propagat la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, cu posibilitate de extindere la imobilele învecinate.

Intervenția promptă a pompierilor militari arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, eliminând astfel propagarea flăcărilor la construcțiile învecinate.
În urma incendiului, acoperișul anexei și bunurile aflate în interior, constând în unelte, lemne și materiale lichide combustibile, au fost distruse în totalitate.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite