Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zodiile care îşi găsesc iubirea în această vară! Vor trăi momente de vis!

Anul 2017 este favorabil pentru câteva zodii care îşi întâlnesc iubirea în această vară. Iată care sunt norocoasele zodiacului.

Zodiile care îşi găsesc iubirea în această vară! Vor trăi momente de vis!
Comentează 0

Berbec - Berbecii sunt independenţi şi mereu în mişcare. Însă anul acesta îşi vor întâlni marea dragoste într-un cadru romantic. Apare o persoană specială care va aduce împlinire. Influenţă puternică în această direcţie se poate manifesta în întâlnirea unei persoane cu o cultură diferită de a ta, cu vaste cunoştinţe, care a călătorit mult şi cu studii superioare care ar putea să te intereseze.

Rac - Atrag în viaţa lor o persoană produndă, independentă şi cu spirit de aventură. Încep să accepte angajamentele serioase şi îţi schimbă atitudinea faţă de relaţii. Poate fi vorba de cineva de la serviciu cu care împărtăşeşti aceleaşi valori.

Vărsător - Vara este momentul potrivit pentru o nouă relaţie şi pentru descoperirea fericirii. Vărsătorii au o deschidere mai mare acum pentru a relaţiona cu alte persoane. Vor avea cu cine să împărtăşească toate dorinţele.

Peşti - Sunt răsfăţaţii verii la capitolul iubirii. Lunile calde le aduc tot felul de persoane cu care încheie parteneriate diverse. Apar bucurii şi provocări, iar Peştii pornesc la drum cu dorinţa de a găsi seminificatii. Spre sfârşitul verii, este posibil să se implice într-o nouă relaţie în care pot să se descopere, să ştie ce îşi doresc pe plan individual, scrie Divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite