Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Porţilor Deschise la Biroul Vamal Arad, fără niciun vizitator

La Biroul Vamal de Interior Arad nu a venit niciun vizitator, marţi, când s-a organizat Ziua Porţilor deschise, chiar dacă au fost aduşi  de la Timişoara câini special antrenaţi pentru a căuta droguri sau ţigări de contrabandă, scrie MEDIAFAX. 

Ziua Porţilor Deschise la Biroul Vamal Arad, fără niciun vizitator
Comentează 0

Biroul Vamal de Interior Arad, care se află în Zona Industrială de Vest a municipiului Arada vrut să marcheze Ziua Europei într-un mod inedit, astfel că, la iniţiativa Direcţiei Generale a Vămilor, a organizat „Ziua Porţilor Deschise”, însă nimeni nu a venit în vizită.

„Având în vedere că Uniunea Europeană este în primul rând o uniune vamală, în dată de 9 mai 2017, în intervalul orar 10:00-14:00, Direcţia Generală a Vămilor organizează "Ziua Europei în birourile vamale". Cu acest prilej, Direcţia Regională Vamală Timişoara din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara, va deschide porţile Biroului Vamal de Interior Arad, din Municipiul Arad, Zona Industrială de Vest, nr. 1, str. 6, judeţul Arad (...) pentru a prezenta copiilor şi tinerilor o parte din mijloacele specifice muncii de vama şi pentru a informa publicul interesat cu privire la cultură vamală şi de facilitare a comerţului", se arată într-un comunicat al Biroului Vamal.

Vameşii arădeni s-au pregătit că să le arate oaspeţilor acţiuni spectaculoase de căutare a ţigărilor de contrabandă sau a drogurilor sau modul în care se controlează camioanele care transportă mărfurile de la un capăt la altul al continentului, însă nimeni nu a trecut pragul Biroului Vamal.

Mai mult, pentru acţiunea de marţi au fost aduşi de la Timişoara, în mod special, doi câini, unul pentru căutarea drogurilor, iar celălalt pentru căutarea ţigărilor de contrandă, însă nici ei nu şi-au putut demonstra măiestria.

 

Sursa: Mediafax

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite