Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VAMA NĂDLAC: Un condamnat a vrut să iasă din țară ascuns în mașină, acoperit cu o pătură

Un bărbat din Argeş care avea interdicţie de a părăsi România, fiind condamnat cu suspendare, a fost descoperit de către poliţiştii de frontieră de la Nădlac ascuns în mașină.

VAMA NĂDLAC: Un condamnat a vrut să iasă din țară ascuns în mașină, acoperit cu o pătură
Comentează 0

Autoturismul era condus de Constantin G., 42 de ani, din Argeş. Acesta tracta o remorcă tip platformă pe care se afla un Volkswagen Sharan. La controlul autoturismului de pe platformă, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns în spatele banchetei, acoperit cu o pătură, un bărbat.

”Persoana în cauză este Florin S., în vârstă de 40 ani, din județul Argeş, care iniţial s-a legitimat cu un permis de conducere aparţinând altei persoane. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că este condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiindu-i interzisă părăsirea ţării pe o durată de doi ani”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Condamnatul este cercetat pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi uz de fals.

Şoferul a declarat că nu ştia că bărbatul, care este şeful său, s-a ascuns în mașina de pe platformă, el ştiindu-l în Germania, acolo unde trebuia să transporte vehiculul. El va fi cercetat, totuși, pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide