Vremea Romania, Arad 17°C

Stiri Arad

Ziua Mondială a Apei va fi marcată într-un eveniment inedit

Ziua Mondială a Apei va fi marcată într-un eveniment inedit
Comentează 0

În cadrul activităților prilejuite de Săptămâna Pământului, Centrul Municipal de Cultură din Arad alături de mai multe ong-uri printre care și Asociația Educatio și Centrul Județean de Voluntariat vor organiza marți, 22 martie 2016, începând cu ora 13.00 la Colegiul Național Elena Ghiba Birta din Arad, o activitate care va marca Ziua Mondială a Apei.

Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei are ca scop aducere în atenția opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor și de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle și responsabilitățile celor cu atribuții în întreținerea, valorificarea și protejarea surselor de apă

Despre WORLD WATER DAY 2016 

Sloganul ales de Națiunile Unite pentru a marca Ziua Mondială a Apei în 2016 este „Apă și Locurile de Muncă” și urmărește să sublinieze legătura strânsă dintre cele două lumi. Milioane de fete sunt nevoite să meargă șase ore pe zi după apă pentru consumul casnic al familiilor lor, fiind astfel în imposibilitatea de a intra și în sistemul educațional. În consecință, multe dintre aceste femei au posibilități limitate de a intra pe piața muncii.

Video World Water Day 2016

Pe rețeaua de socializare participanții vor distribui poze sub sloganul ‪#nowalking4water#worldwaterday

PARTICIPARE ACTIVITATE

Pentru participanții care nu sunt elevi ai Colegiului Național Elena Ghiba Birta din Arad se pot înscrie până luni 21 martie 2016 ora 18.00 pe adresa de mail voluntariatarad@gmail.com furnizând următoarele informații:

(Nume, Prenume, adresă de e-mail, număr de telefon.)

Pentru participarea la activitate este obligatoriu semnarea contractului de voluntariat. Pentru această activitate participanții vor primi certificate de participare.

Coordonator activitate: Tiu Marius

Pentru contact:  (Varga Glad tel. 0749480835, mail: voluntariatarad@gmail.com)

Informații pe www.voluntariatarad.ro

 

 

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite