Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zeci de trenuri anulate, întârzieri semnificative. Verifică în timp real!

Circulaţia trenurilor de pasageri se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă, anunță CFR Călători. Marţi dimineaţă, nu sunt linii închise sau trenuri blocate. 

Zeci de trenuri anulate, întârzieri semnificative. Verifică în timp real!
Comentează 0

Lista cu trenuri anulate, UPDATA în permanenţă de CFR, poate fi verificată AICI.

UPDATE 8.00: Circulaţia trenurilor de pasageri se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă. La această oră nu sunt linii închise sau trenuri blocate. Comandamentele de iarnă ale CFR Infrastructură și CFR Călători sunt operaționale pentru următoarea perioadă. În zona de sud a țării - București, Craiova, Galați și Constanța - aflată sub incidența codului portocaliu de viscol și temperaturi scăzute se desfășoară operațiuni cu utilaje de intervenţie, drezine pantograf și pluguri de zăpadă. De asemenea, sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă.

În acest context, pentru data de 27 februarie se menține măsura de anulare a unor trenuri pentru eliberarea liniilor în vederea facilitării intervențiilor cu utilaje și evitarea unor situații nedorite pentru pasageri. Sunt anulate aproximativ 6% din cele ~1200 de trenuri CFR Călători care circulă zilnic în România. Traficul de călători va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate.

Pasagerii sunt sfătuiți să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din gări sau:
-0219521 – INFO CFR (trafic intern).
-numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe wwww.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice.
- 021.319.0358 - Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti;
- în aplicația INFO TREN ÎN CIRCULAȚIE (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
- verificați tabelele de sosire/plecare a trenurilor, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB;
https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro/ 
https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/

În funcţie de evoluţia vremii şi a temperaturilor foarte scăzute ce au implicaţii asupra infrastructurii feroviare şi asupra funcţionalităţii materialului rulant, pot să apară şi alte modificări în programul de circulaţie a trenurilor de pasageri.

Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite