Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

XOX Gym țintește doar performanța

Zilele trecute a avut loc la Sibiu, Campionatul Național de Fitness și Culturism 2020. La eveniment au participat și patru sportivi ai clubului XOX Gym din Arad. 

XOX Gym țintește doar performanța
Comentează 0

 Nu au mers degeaba, toți obținând medalii, fetele medalii de argint, fiecare la categoria sa, iar Costel, căci așa îl cunosc arădenii pe deținătorul sălii XOX pe Constantin Bîșcă, a ocupat locul III pe podium. Valoarea concursului a fost ridicată, nefiind vizibile efectele pandemiei, decât la nivel organizatoric (fiind anumite restricții), dar sportivii s-au prezentat excelent.

 Rezultatele bune se realizează în acest domeniu, doar cu multă muncă, un regim strict și disciplină după cum ne spune și Constantin Bîșcă: ,,A câștiga o medalie nu este un lucru ce îl faci doar pentru tine,  nu lupți și nu te sacrifici doar pentru asta, ci lupți și câștigi pentru clubul din care faci parte, pentru orașul pe  are îl reprezinți cu mândrie când pui piciorul pe scenă. Toate acestea se fac cu mult efort și o disciplină de fier, ca drept urmare țin să felicit fetele pentru rezultatele excelente obținute de la junioare la senioare și vreau să le aduc aminte că munca nu se oprește aici. Continuăm să țintim tot mai sus și sperăm ca într-o bună zi să oferim arădenilor cât mai multe medalii de aur, de campioni!".

 Sperăm și noi ca sportivii arădeni să aibă mereu astfel de rezultate.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite