Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

X Style Kids LOCUL 1 la concursul de dans "Hip -hop International"

X Style Kids LOCUL 1 la concursul de dans
Comentează 1

Trupa arădeană X Style Kids și-a apărat titlul câștigat în 2015 și anul acesta. Pe 18-19 martie 2016 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea X Style Kids a obținut din nou titlul de campioni ai României la HIP HOP Internațional categoria junior.

Câștigând acest premiu, micuții s-au calificat astfel în marea finală, unde urmează să se întreacă cu încă 50 de țări de pe glob, în Las Vegas, Nevada, competiție care va avea loc la începutul lunii august 2016! 

În 2015 aceștia au reprezentant România în San Diego, California unde au avut o evoluție frumoasă și pe care speră o îmbunătățească în acest an.

Hip Hop Internațional a fost înființat în 2002, în Los Angeles și reprezintă rampa de lansare a numeroase vedete în domeniu, dintre care echipa de dans a lui Randy Jackson de la MTV America. Concursul este recunoscut în peste 100 de țări și este difuzat în fiecare an de MTV și alte posturi TV internaționale.

X Style Kids este coordonată de către Maura și Dorian Cosma, care au reusit alături de dansatorii lor șă ducă numele Aradului la un nivel mondeal.

Componența trupei: Cimpian Patrik, Petruțiu Tudor, Ianculescu Eduard, Morcan Ioana, Titca Fabiana, Petran Maya, Vacaru Madalina, Gal Melissza.

Sunt bucuros și mândru de performanța obținută de dansatorii noștri. Am reușit să repetăm rezultatul de anul trecut într-o competiție mult mai strânsă, cu trupe mult mai bine pregătite. Felicit pe această cale toți participanții. Mulțumesc părinților care-și susțin copiii și înțeleg că pentru pasiunea lor merită tot efortul. Deasemena mulțumesc, celor care au fost alături de noi și ne-au încurajat. Sperăm ca în perioada următoare, să găsim tot sprijinul financiar care să ajute campionii noștri să fie pe cea mai importantă scenă din lumea dansului, în Las Vegas, SUA,  sa declarat Dorian Cosma, președintele As. Doma Art Style 

 

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite