Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

X-Style Kids la „olimpiada” dansului hip-hop din SUA

X-Style Kids la „olimpiada” dansului hip-hop din SUA
Comentează 0

Pentru cei care sunt implicați în lumea dansului, nu mai este o noutate faptul că Aradul are dansatori valoroși care performează la cel mai înalt nivel. După ce în luna iunie au readus la Arad titlul de campioni naționali la categoria tineri, dansatorii de la X-Style Kids sunt acum în fața celui mai mare eveniment dedicat dansului hip-hop: World Hip Hop Dance Championship 2022. Pentru o săptămână, 7- 13 august, Phoenix va fi gazda celor mai buni dansatori din peste 30 de țări. Maura Cosma, coregrafa și antrenoarea tinerilor dansatori, ne-a împărtășit câteva gânduri: „Prezența noastră la un asemenea nivel este o realizare pe care, probabil, nu toți o conștientizează sau apreciază așa cum o facem noi sau cei care au mai avut ocazia să fie pe acea scenă. Noi ne-am dorit mereu să fim printre cei mai buni pentru că doar așa putem progresa și le putem oferi dansatorilor noștri o imagine corectă a ceea ce înseamnă valoarea și performanța. Sper, din tot sufletul,  ca dansatorii noștri să aibă o evoluție bună și o clasificare pe masură. Avem un obiectiv realist, aș spune eu, accederea în semifinală”.

Cei care s-au pregătit intens în ultimele două luni și vor reprezenta România în SUA sunt : Rianna Bîr, Emma Chiarello, Adelina Iacob, Miruna  Lupuț, Aian Cosma, Bogdan Pașca și Victor Popa. Le urăm mult succes! 

Dorian Cosma, de asemenea coregraf și antrenor, a mai precizat: „Eforturile noastre de a ajunge și în acest an la World Hip Hop Dance Championship au găsit un sprijin important în cei care ni s-au alăturat și ne-au oferit suportul lor financiar. Mulțumim pe această cale: Guala Pack Nadab, Cicor, Internațional Alexander, Centrul Municipal de Cultură Arad, Inteco Holding, Uka, Virtus Commerce, Flora Arno, Das Security, Giscad, Dimed, Emiliana Plus, Electrofast, Bopo Heat, Kool D I Spedition, AmaHouse, Dukis Gaz, Asired Trust Solutions, Aliat Insurance, Vinga Farmland și Pamond Act”.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite