Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patronatul arădean sprijină colaborarea româno-americană

De o lungă perioadă de timp între Marin Crișan, preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român, și ministrul consilier pentru afaceri economice din cadrul Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, Răzvan Dumitrescu, există o strânsă colaborare în diferite domenii economice.

Patronatul arădean sprijină colaborarea româno-americană
Comentează 0

Potrivit reprezentanților Patronatului arădean, oportunităţile de colaborare şi cerere de produse au fost transmise şi firmelor româneşti, toţi cei interesaţi putând face oferte şi colabora cu firme de prestigiu din SUA.

„În aceste vremuri în care piaţa financiar – bancară din România traversea o perioadă dificilă,  compania de servicii financiare SAWGRASS FINANCE din Florida, reprezentată de Marius Dobrean  oferă capital de lucru companiilor care îşi au sediul pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Oferta poate fi  de interes şi pentru companiile româneşti care doresc să îşi stabilească punct de reprezentare în SUA, dar şi pentru partenerii de afaceri locali ai exportatorilor din România. Toţi cei interesaţi pot obţine detalii  direct de la domnul Marius Dobrean la adresa de mail marius@sawgrassfinance.com, susține Marin Crișan, președintele Filialei Arad a Confederației Patronatului Român.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite