Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

WhatsApp vrea să crească limita de transfer de date până la 2GB

WhatsApp vrea să crească limita de transfer de date până la 2GB
Comentează 0

Când trimiteți imagini, videoclipuri și documente prin WhatsApp, aplicația de mesagerie a stabilit anterior o limită de 100MB pentru fișierele mari. Ca o reamintire, până acum, aplicația WhatsApp permitea utilizatorilor săi să trimită doar fișiere de până la 100 megabiți pe Android și 128 megabiți pe iOS.

Prin urmare, această creștere a dimensiunii maxime a fișierelor ar putea fi o veste excelentă pentru utilizatorii care folosesc aplicația de mesagerie pentru a partaja fișiere cu cei dragi. Acum, filiala Meta (Facebook) începe un nou test beta și crește semnificativ limita maximă a trimiterilor. Vor putea fi trimise fișiere de până la 2GB în viitor pe WhatsApp, conform site-ului german WinFuture.

În vremurile când avem camere foto de 108 megapixeli (Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra sau Xiaomi Mi Note 10 Pro) și videoclipuri 4K, limita anterioară de 100 MB a WhatsApp nu mai pare să reflecte stadiul actual al tehnicii. Pentru a transfera fișiere mai mari, utilizatorii trebuie adesea să utilizeze servicii terțe sau să trimită materiale de imagine și video cu o calitate redusă într-un fișier puternic comprimat. Totuși, programul beta care a început acum pentru WhatsApp arată că este loc de creștere a limitei.

Dar, creșterea limitei de transfer fișiere pe WhatsApp ar putea afecta pozitiv și alte servicii. Conform informațiilor, utilizatorii beta din America de Sud primesc în prezent o nouă versiune de WhatsApp care mărește limita de transfer de date de la 100MB la 2 GB. Până acum, actualizarea a fost lansată doar în Argentina. Modificările se aplică atât pentru Google Android, cât și pentru Apple iOS, adică telefoanele care rulează cele două sisteme de operare. Până în prezent, nu este clar dacă este planificată o distribuție globală a creșterii limitei și când ar putea fi integrată în Europa și, bineînțeles, în România.

Este posibil ca această actualizare pentru WatsApp să fie un semn de la Meta (Facebook) și pentru alte servicii online. Exemplele includ Gmail cu limita sa de 25MB și Twitter cu limita de 1GB. Acest lucru ar putea determina o creștere semnificativă a limitelor de transmitere a datelor WhatsApp. În special, trecerea la rețeaua 5G rapidă, preferința pentru tarife nelimitate pentru telefoane mobile și utilizarea frecventă a smartphone-urilor în rețeaua WLAN vorbesc în favoarea creșterii.

Sursa Foto: via winfuture.de
 


Scrie un comentariu

trimite