Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Westfield Summer Party — un eveniment deosebit în Arad

Seara de 4 iulie a fost specială pentru comunitatea Westfield. Peste 500 de persoane — de la familiile rezidente ale cartierului, la echipa, colaboratorii sau partenerii proiectului, au fost invitate la cea mai mare petrecere a anului în cartierul Westfield.

Westfield Summer Party — un eveniment deosebit în Arad
Comentează 0

Începând cu ora 19, platoul verde și terasa Westfield Clubhouse s-au umplut treptat de oameni, forfotă și râsete, într-o ambianță perfectă de vară: vreme potrivit de caldă, soare de iulie, piscină cu apă limpede și șezlonguri pentru relaxare. Au venit multe familii cu copii mici sau mari, multe cupluri tinere, oameni de toate vârstele, care cu toții au ceva în comun: au ales Westfield.

O petrecere de un real succes

 

Ca mai toate evenimentele organizate în Westfield, și de data aceasta „ingredientele” principale au fost mâncarea bună și băuturile reci — burgeri și grătare, înghețată, cocktailuri fresh, și un inedit live cooking show oferit de Dan Anca și Art Cafe, care a oferit gurmanzilor ocazia de a vedea prepararea mâncărurilor în timp real.

Muzica oferită de Dj Sebuh a dat tonul de cocktail party ritmat și plăcut, iar invitații s-au distrat făcându-și poze în Cabina Foto Selfie Station. Copiii s-au jucat în spațiul special pregătit pentru ei, cu baloane colorate și jocuri de echipă coordonate de Bianca Morariu.

Finalul serii s-a lăsat cu un spectacol superb de artificii, care i-a fascinat pe copii și adulți deopotrivă — nu exista mod mai potrivit de a încheia o petrecere atât de reușită.

În final, ceea ce a evidențiat cel mai mult evenimentul a fost atmosfera specială, datorată oamenilor care s-au distrat, s-au relaxat și s-au simțit bine împreună! Oamenii spun că Westfield e locul unde descoperi ce înseamnă cu adevărat un stil de viață plăcut.

Facilități unice în vestul țării — în Westfield!

 

E evident, atât pentru cei „din exterior”, care nu locuiesc aici, cât și pentru rezidenți, de ce tot mai mulți arădeni aleg acest cartier: nivelul de atenție pentru fiecare detaliu pe care îl întâlnești aici e unic în Arad și chiar în vestul României.

Clădirea cu facilități — Westfield Clubhouse — oferă în prezent servicii precum grădiniță, terasă și piscină pentru rezidenți. CEO-ul Westfield, Emanuel Bistrian, ne-a povestit că în curând se vor deschide tot aici și piscina interioară, sala fitness sau sala de evenimente.

Cu ocazia petrecerii, cei prezenți au aflat și despre proiectele în curs și planurile la care lucrează echipa Westfield: printre ele, cele mai importante sunt lansarea unei colecții de vile cu un nou concept, construcția unei zone noi de case și proiectarea unui concept inovativ de apartamente la vilă.

Westfield Summer Party este cea de-a doua petrecere mare organizată în Clubhouse, urmând-o pe cea din luna iulie a anului trecut, când 250 de invitați au sărbătorit 10 ani de la prima investiție în proiectul rezidențial. La felul în care se dezvoltă acest cartier, ne putem aștepta ca anul viitor, petrecerea de vară să o întreacă în anvergură chiar și pe cea din 4 iulie 2017.

 

www.westfield.ro / www.fb.com/WESTFIELDARAD 

 

Galerie foto (23)


Scrie un comentariu

trimite