Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Westfield Arad desemnat proiectul cu cel mai puternic impact pozitiv în comunitate!

Cea de-a patra ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, cel mai mare eveniment dedicat comunității românești din real estate, s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute în București. Evenimentul s-a încheiat cu Gala Profesioniștilor în Imobiliare, în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Westfield Arad desemnat proiectul cu cel mai puternic impact pozitiv în comunitate!
Comentează 1

Westfield Arad a participat, cu succes, la categoria “Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate”, învingând în finală un  proiect exclusivist construit în București, zona Primăverii și înscriindu-se în lista marilor câștigători pentru al doilea an consecutiv.

“Tot ceea ce am creat în Westfield este pentru comunitate. Eforturile noastre principale le-am direcționat înspre creșterea reală a nivelului de trai, construind nu doar locuințe, ci un adevărat lifestyle occidental. Facilitățile pe care le-am creat sunt numeroase și reprezintă investiția într-un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri.”, declară Alina Tomuța, CEO Westfield.

Westfield Arad a fost premiat și în 2018 la cea de-a treia ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, fiind desemnat cel mai bun proiect rezidențial din România.

Ridicat de la firul ierbii în nord-vestul Aradului, Westfield este astăzi cel mai apreciat cartier rezidențial al orașului, care oferă în mod real multiple facilități și care a ridicat semnificativ standardul de locuire în România. În prezent, comunitatea Westfield este formată din peste 200 de familii și crește cu rapiditate, doar în luna februarie 11 familii alegând să locuiască aici.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite