Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Inovație și design deosebit, pentru noile vile din Westfield

 Inovație și design deosebit, pentru noile vile din Westfield
Comentează 0

Noile vile din Westfield au „revitalizat” piața imobiliară locală: vile cu arhitectură excepțională, inspirată din tendințele nordice, cu un interior optimizat pentru nevoile unei familii moderne. Cele 7 modele de vile au fost lansate la începutul lunii iulie și s-au bucurat de un feedback excelent în rândul celor care își caută o locuință de calitate, în Arad.

Designul inovativ, calitatea materialelor și a construcției și interiorul ingenios compartimentat sunt punctele forte ale vilelor din Westfield. Cu o investiție situată între 65.000 și 82.000 euro, te poți bucura de o vilă care se ridică la standarde occidentale, din punct de vedere calitativ și estetic.

7 modele de vile care întrec toate așteptările

Modelele noi de vile se disting prin interiorul deosebit de luminos, datorită suprafețelor vitrate mari care dau o eleganță aparte fațadei și laturii din spate a casei. Parterul cu o compartimentare de tip „open-space” (cu living, bucătărie și dining într-un spațiu larg) invită la răsfăț și relaxare.

Încăperea foarte spațioasă, cu lumină naturală din abundență (în special colțul rezervat dining-ului, cu priveliște spre grădină), e menită să creeze o stare de spirit pozitivă, indiferent de activitate: poți să gătești în bucătăria colorată, să iei masa pe terasă, să vezi un film sau să te joci cu cei mici în living-ul generos. Îți poți imagina posibilități nenumărate de amenajare și utilizare a unui spațiu care îți încântă simțurile!

Dotări tehnice unice în Westfield

Vilele din Westfield sunt singurele de pe piață care beneficiază de un sistem de izolație performant - având izolație cu polistiren de 15 cm (față de 10 cm - izolația standard a vilelor noi) și geamuri cu sticlă tripan (cu triplu strat de sticlă - izolează mult mai eficient și reduc condensul). Datorită acestui sistem termic, vilele dispun de certificat energetic clasa A - fiind și cele mai economice de pe piață.

Ca urmare a cererii tot mai mare pentru sistemul de încălzire în pardoseală, noile modele au acum încălzirea în pardoseală inclusă, pentru parter - sporind și mai mult confortul celor care aleg o casă în Westfield.

Fiecare vilă din noua colecție se diferențiază printr-un nume sugestiv pentru „personalitatea” designului:

 

  • SMART – Design inteligent și spațiu perfect optimizat, pentru o vilă cu buget super prietenos;
  • STYLE – O vilă cu stil și personalitate, cu proporții armonioase și simetrice;
  • TREND – Un model de vilă după ultimele trenduri arhitecturale – cu linii simple și o fațadă deosebită;
  • JOY – O vilă cu extra-energie, care evocă bucuria de a trăi, în fiecare colțișor al casei;
  • CHARM – O vilă cu un farmec irezistibil – singura casă pe un singur nivel din colecția Westfield;
  • DREAM – Visul oricărei familii, o vilă optimistă și luminoasă, inspirată de arhitectura caselor americane;
  • CLASS – Un design cu clasă, cu proporții perfect echilibrate și o fațadă care impune admirație.

Află mai multe detalii despre noua ofertă de vile din Westfield: http://www.westfield.ro/oferta/

 

 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite