Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un cartier conceput pentru oameni

 Un cartier conceput pentru oameni
Comentează 0

„Credem în tine” - este mesajul noii campanii Westfield, cartierul rezidențial care a captat atenția arădenilor, creând cea mai frumoasă comunitate din Arad. Westfield a lansat de curând o nouă colecție de case și a sărbătorit 10 ani de existență ca proiect imobiliar - însă, după cum spun reprezentanții cartierului, această evoluție s-a datorat în primul rând unei „filosofii” sănătoase și autentice.

 

Mai degrabă decât un mesaj promoțional sau o prezentare a noilor case, Westfield propune o discuție despre principii, valori și mai ales despre visuri. O discuție despre oameni și despre ceea ce contează, cu adevărat.

Generozitate și filantropie

„Westfield a fost construit pe ideea de generozitate. Mai mult spațiu, mai multă verdeață, aer mai curat, drumuri mai largi, case mai frumoase, privilegii și facilități mai multe decât în oricare altă zonă din Arad. Scopul nostru nu este doar să construim și să vindem, scopul final este să-i facem fericiți pe oamenii care aleg să locuiască aici.

 

Pentru ca Westfield să fie ceea ce este azi, a fost nevoie de multă determinare și muncă din partea noastră. Am clădit totul pe o fundație puternică - ghidându-ne până astăzi după valori care înseamnă mult pentru noi.

 

Filantropia e o parte importantă a companiei noastre - de aceea direcționăm 20% din profit spre proiecte caritabile. Suntem datori, ca și companie, dar și ca și indivizi, să dăm o mână de ajutor celor care au nevoie. Fiecare dintre noi e capabil să influențeze lumea în bine, să facă o diferență - ține de alegerea personală a fiecăruia.” - Emanuel Bistrian, CEO Westfield

Despre oameni și visurile lor

„Toți oamenii au propria lor poveste - și nicio poveste nu duce lipsă de „probele” prin care trebuie să treacă „eroul” principal. Cu toții avem parte, la un moment dat, de provocări în viețile noastre. Vrem să transmitem un mesaj încurajator tuturor oamenilor cu care intrăm în contact: credem că fiecare persoană are un potențial enorm. E nevoie în primul rând de curaj și încredere pentru a-ți îndeplini visurile, indiferent care ar fi ele: o carieră de succes, un nou stil de viață, o familie, o casă nouă.

 

Încercăm zi de zi să-i inspirăm pe oamenii pe care îi întâlnim să îndrăznească să obțină ce doresc - și îi ajutăm în orice fel putem. Nu e vorba doar de o casă, pentru că oamenii au mult mai multe aspirații în viață - însă da, suntem de părere că totul începe cu locul în care trăiești. Viața pe care o duci zi de zi te poate ajuta să crești, ca persoană, sau te poate ține în loc. Comunitatea extraordinară care s-a format aici, în Westfield, ne-a demonstrat acest lucru în mod sistematic.” - Bianca Bistrian, Marketing Manager Westfield

 

Cunoscând cartierul, cunoscând echipa Westfield și întreaga poveste care s-a desfășurat de-a lungul celor 10 ani (vă spunem doar atât: e o poveste cu suișuri, dar și cu coborâșuri), înțelegi tot mai bine că există un loc în care oamenilor chiar le pasă. Și poate fi ușor numit „cel mai frumos cartier din Arad” - pentru că e un cartier cu o energie specială, care se simte la fiecare pas.

 

Viitorul arată tot mai bine, pentru Westfield și pentru cei care locuiesc aici; roadele unui proiect ghidat de valori autentice și de o motivație pozitivă sunt tot mai vizibile.

 

Află mai multe pe: www.westfield.ro / fb.com/WESTFIELDARAD

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite