Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vremea se schimbă RADICAL. Ce ne aşteaptă de săptămâna viitoare

Vremea se schimbă din nou! După câteva zile cu cer senin si temperaturi de vară, iată că meteorologii anunţă ploi, din nou! 

Vremea se schimbă RADICAL. Ce ne aşteaptă de săptămâna viitoare
Comentează 0

Meteorologii anunţă că săptămâna începe cu ploi în nordul ţării, nelipsite în această vară, care ulterior se extind şi în restul ţării. 

"Pentru începutul de săptămână mai avem un sistem frontal care va traversa teritoriul ţării noastre dinspre partea de nord a ţării, luni nordul, centrul, zonele de deal şi munte vor mai fi cu ploi sub formă de aversă însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi chiar căderi de grindină. Marţi, astfel de fenomene le vom regăsi în partea de sud şi de sud-est, în continuare vorbim de instabilitate, aceste fenomene vor apărea în mod deosebit după-amiază şi seara cu caracter local însă temperaturile rămân destul de ridicate chiar dacă în aceste zone, în nord, în centru, se va resimţi o scădere uşoară, în restul teritoriului peste 30 de grade, 33 - 34 în vest, în sud în est", a declarat Alina Şerban, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Abia de miercuri sunt veşti mai bune.

"De miercuri, aria ploilor se va restrânge, se vor menţine în zonele de deal şi munte mai ales seara şi după-amiaza şi temperaturile cam la acelaşi nivel, vreme călduroasă în toată ţara cu temperaturi de peste 30 de grade", a mai anunţat meteorologul.

În lunile iunie şi iulie, aproape că nu a fost o zi în care să nu plouă în România, iar meteorologii spun că vara aceasta este una atipică pentru toată emisfera nordică fără zile caniculare.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite