Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vremea în weekend: temperaturi ridicate și furtuni. Unde va ploua

Vremea în weekend va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, în întreaga țară. Temperaturile maxime vor ajunge la 35 de grade Celsius.

Vremea în weekend: temperaturi ridicate și furtuni. Unde va ploua
Comentează 0

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă vom avea vreme deosebit de caldă în majoritatea zonelor țării, local caniculară în sud și în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 și 35 de grade. În special după-amiaza, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de munte, local în centrul și în nord-estul țării și pe arii mai restrânse în rest, potrivit REALITATEA TV.

Ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Indicele temperatură-umezeală va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități local în regiunile sudice și izolat în cele vestice

În București, vreme în general frumoasă dar cu o amiază caniculară când temperatura ajunge de la 18-20 de grade dimineata la 34-35 de grade. indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 de unități.

VREMEA DUMINICĂ

Duminică va fi tot cald pentru această dată în zonele de câmpie și podiș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade.

În vest și nord-vest vor fi înnorări temporar accentuate, iar în restul țării, mai frecvent după-amiaza, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, pe arii restrânse, se vor înregistra cantități mai însemnate de apă și vor fi condiții de grindină.

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de caldă, dar ușor instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineata, 18-19 grade si temperatura maximă va fi în jur de 32 de grade. 

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite