Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vreme neașteptată în ziua de Paște

În ziua de Paște, în regiunile nordice, estice și centrale vremea va fi ușor instabilă, se va răci față de sâmbătă, cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi și sub formă de aversă, pe arii restrânse însoțite de descărcări electrice. Și în Bucuresti, cerul va fi variabil, trecător va ploua dimineața. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza.

Vreme neașteptată în ziua de Paște
Comentează 1

Vineri, vremea va fi în general frumoasă şi mult mai calda decât în mod obişnuit la aceasta dată, îndeosebi în regiunile intracarpatice, informează Realitatea TV.

Cerul va fi variabil, cu înnorari, averse şi descarcari electrice, local la munte şi izolat dupa-amiaza şi seara şi în centrul şi în nordul teritoriului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari în zona montana, dar pe arii restrânse şi în Banat, Crişana, Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 30 de grade, mai scăzute în Dobrogea, pâna spre 14...17 grade în zona de litoral.

În Bucuresti, vremea va fi frumoasa şi mai calda decât în mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade.

Sâmbătă, în jumătatea de vest a țării și în zona montană vremea va deveni instabilă, se va răci,înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, pe arii restrânse importante cantitativ, descărcări electrice, va fi o vreme în general frumoasă, ușor mai caldă decât vineri, cu cer variabil și vânt ce va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și Bărăgan, dar seara sosesc si aici, în special în Muntenia, fenomene specifice instabilității atmosferice.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 26 de grade.

În Bucuresti, vremea va rămâne mai caldă decât în mod normal la această dată. În jur de 9 grade dimineata si 25-26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi începind de seara creste probabilitatea de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Duminică, în ziua de Paște, în regiunile nordice, estice și centrale vremea va fi ușor instabilă, se va răci față de sâmbătă, cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi și sub formă de aversă, pe arii restrânse însoțite de descărcări electrice.

Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, doar pe suprafețe mici cu înnorări și ploi de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, dar trecător și în sudul și în nordul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, cu cele mai mari în sud si sud-est.

În Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza. Dimineața vor fi 11-12 grade și temperatura maximă de 24...25 de grade.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite