Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vrei să plăteşti amenzile, taxele si impozitele prin Ghiseul.ro? Vezi ce primării permit plata online a dărilor la stat

Circa 3.200 de primarii sunt obligate de cativa ani sa se interconecteze cu Ghiseul.ro pentru a le face cetatenilor viata mai usoara: sa plateasca cu cardul pe internet amenzile, taxele si impozitele locale in loc sa stea la cozile interminabile. Doar 236 de primarii s-au inrolat sau sunt in proces de inrolare in sistem pana acum, si numai 83 dintre ele permit efectiv contribuabililor persoane fizice plata online, inclusiv din afara tarii.

Vrei să plăteşti amenzile, taxele si impozitele prin Ghiseul.ro? Vezi ce primării permit plata online a dărilor la stat
Comentează 0

Veste buna pentru contribuabilii persoane fizice care vor sa scape de cozile de la ghisee si sa-si plateasca online amenzile, impozitele si taxele locale prin Ghiseul.ro. Nu trebuie sa va mai deplasati pana la sediul directiei locale de taxe si impozite pentru a ridica datele de acces in sistem.

Incepand de vineri, 25 martie, datele de acces pot fi obtinute online in cateva minute, prin introducerea CNP-ului si a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul si parola sunt trimise intr-un minut pe adresa de e-mail furnizata, dupa care puteti sa vedeti ce obligatii de plata aveti si bineinteles sa platiti tot online daca primaria de care apartineti s-a inrolat in acest sistem.

Datele de acces in Ghiseul.ro pot fi obtinute online in prezent numai de cei care detin carduri inrolate in sistemul 3DSecure la una dintre urmatoarele banci:

- Banca Comercială Română
- Raiffeisen Bank
- UniCredit Bank
- BRD – Groupe Société Générale
- AlphaBank
- Patria Bank
- CEC Bank
- Banca Transilvania
- Banca Română de Credite şi Investiţii
- Idea Bank
- OTP Bank
- Veneto Bank
- Cetelem IFN
- Piraeus Bank.

Titularul cardului trebuie sa corespunda cu solicitantul datelor de acces. Aceasta solicitare este gratuita. Nu se va extrage nicio suma din conturi. Datele de acces pot fi solicitate online doar de catre persoane fizice.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite