Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vrei să comanzi un ham pentru câine sau pisică?

Vrei să comanzi un ham pentru câine sau pisică?
Comentează 0

Un ham pentru câine ales cu atenție te va ajuta să controlezi mai ușor mersul și comportamentul camaradului tău patruped, mai ales dacă acesta este de talie mare. Desigur, acest accesoriu se dovedește a fi o alegere bună și în situația în care câinele refuză să poarte o zgardă sau observi că nu se simte confortabil cu aceasta.

Marele avantaj al hamului este dat de sistemul de fixare. Acest accesoriu se așază în jurul corpului animalului de companie, bucla pentru lesă (situată la nivelul umerilor) având rolul de a reduce presiunea asupra gâtului. Așadar, orice plimbare va fi mai relaxantă!

Există foarte multe modele de hamuri pe piață, însă cea mai bună alegere va depinde de mărimea și personalitatea câinelui tău. Desigur, dacă ai și o micuță felină, vei găsi și pentru ea un produs potrivit (un ham pentru pisică putând, de asemenea, transforma orice plimbare în relaxare).

Hamul pentru câine sau pentru pisică cel mai potrivit – cum îl alegi?

Fără a intra în prea multe detalii, vom oferi mai jos câteva sfaturi care sperăm că te vor ajuta să alegi corect un ham pentru pisică sau câine:

  • Pentru un pui de câine hamul nu este potrivit în primul an de viață, deoarece îi poate afecta dezvoltarea pieptului sau a coloanei;
  • Dacă ți-ai obișnuit mica felină cu plimbările pe afară, este recomandat să ai pentru aceasta un ham, care să-ți ofere mai mult control asupra ei;
  • Este important să măsori circumferința pieptului câinelui/a pisicii înainte de a cumpăra orice ham și să verifici, în prealabil, toate informațiile referitoare la calitatea acestuia. Este esențial să fie pe dimensiunea corectă. Hamurile prea strânse pot fi dureroase, iar, la polul opus, câinii/pisicile pot scăpa ușor dintr-un ham prea lejer;
  • Dacă nu ai mai folosit un astfel de accesoriu până acum, poţi încerca hamul de câteva ori prin casă înainte de a scoate câinele/pisica afară;
  • Să așezi un ham pe animalul tău de companie poate fi complicat la început. Acest accesoriu este însoțit de indicații și instrucțiuni, pe care trebuie să le citești cu atenție;
  • Dacă nu ești sigur care ar fi cel mai potrivit model de ham pentru câinele tău/pisica ta, cere părerea medicului veterinar;

Este recomandat să te orientezi către produse ce asigură confortul și siguranța pisicii/câinelui. Așadar, asigură-te că accesoriul ales este fabricat din materiale de înaltă calitate și are un sistem sigur de închidere, astfel încât micul tău camarad să nu se rănească.

Cum și prețul este important, ai grijă să nu cazi în capcana produselor prea ieftine. Desigur, nici să dai o avere pe un ham nu este indicat – altfel spus, analizează mai multe variante și selecteaz-o pe cea cu caracteristici bune și un preț accesibil, nici mare, dar nici mic.

De asemenea, ține cont de brand! Caută pe internet principalele companii producătoare de accesorii pentru animale de companie și caută produsele acestora (experiența pe piață înseamnă, de cele mai multe ori, și standarde înalte).

PetVet – hamuri pentru câini și pisici, la prețuri corecte

PetVet Shop, magazin online de hrană și accesorii pentru animale, îţi pune la dispoziție o gamă vastă de hamuri pentru câini şi pisici. Peste 280 de modele așteaptă să le descoperi pe site-ul lor!

PetVet a ales să colaboreze doar cu branduri de top, astfel că în portofoliul său vei găsi atât hrană, cât și alte produse destinate pisicilor și cățeilor create de companii pentru care satisfacția clientului chiar contează.

De exemplu, în ceea ce privește hamurile vei găsi modele de la branduri precum Julius K9 și Ruffwear, iar în ceea ce privește hrana pentru căței îți poți alinta patrupedul cu hrană uscată hipoalergenică Wolf’S Mountain Alaska River sau cu o delicioasă conservă de carne bogată în vitamine și minerale Pet's Land Dog. Alege ce este mai bun pentru animalul tău de companie!