Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vrei să câștigi mai mulți bani? Află cum poți face asta!

Majoritatea spun despre videochat că este foarte bine plătit, iar acesta este adevărul. Ceea ce nu se spune despre acest domeniu este că, pentru a ajunge la rezultatele dorite, este nevoie de foarte multă muncă.
 

Recordul atins de unul dintre modelele din cadrul Studio20 este acela de 80.000 de euro, într-o singură lună. Desigur, dacă luăm în considerare anii de perfecționare, în care modelul s-a dezvoltat pe toate planurile, suma este rezonabilă.

Vrei să câștigi mai mulți bani? Află cum poți face asta!
Comentează 0

Un model de succes stă logat peste 9 ore pe fiecare zi, respectă reguli care o ajută să crească profesional. Nu multe dintre tinerele care doresc o carieră ca model reușesc să se adapteze la performanțele la care Studio20 aspiră.

Pe lângă capacitatea de comunicare în limba enlgeză, modelul trebuie să aibă un spirit creativ, să fie foarte pricepută în domeniul actoriei și să fie dispusă să abordeze un stil de viață care presupune multă muncă și devotament.

Studio20 este cel mai bun studio de videochat din lume și a ajuns aici prin muncă și implicare atât din partea staff-ului, cât și din partea modelelor care și-au dorit să performeze pe orice plan. Abia atunci când munca și implicarea ating cote maxime putem discuta despre câștiguri precum cel menționat mai sus. Avantajul de a lucra într-un studio profesionist? Devii un model de succes, cu  o vastă experiență în ceea ce privește oamenii, inteligența emoțională, spiritul creativ și o viață de lux. Aplică aici. 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare