Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vinerea neagră pe şoselele din România. Tragedii cumplite pe şosele, 2 morţi şi 12 răniţi

În numai câteva ore, o serie de tragedii cumplite în toată ţara. Mulţi morţi şi răniţi. De dimineaţă, un poliţist din Gorj a suferit răni grave după ce maşina în care se afla a fost puternic lovită în trafic. Tot de dimineaţă, dar de data aceasta în Bistriţa, un accident cu victime multiple a avut loc pe DN 17, la intrarea în municipiul Bistrița. În acest accident o femeie a murit pe loc. Câteva ore mai târziu, în jurul prânzului, în Gorj, a avut loc un alt accident groaznic.

Vinerea neagră pe şoselele din România. Tragedii cumplite pe şosele, 2 morţi şi 12 răniţi
Comentează 0

Un echipaj de la descarcere şi unul de la SMURD au fost solicitate, în jurul prânzului, pentru descarcerarea unui persoane, victimă a unui accident de circulaţie petrecut pe raza comunei Leleşti.

Din primele informații se pare că mai există şi o altă victimă care a suferit leziuni.

De asemenea, tot în Gorj, un polițist a fost accidentat chiar în fața secției la care lucrează. Poliţistul de 29 de ani, ajutorul şefului de post din Hurezani, a virat stânga pentru a intra în curtea poliţiei când maşina lui a fost lovită în spate de un alt autoturism. Impactul a fost extrem de violent, iar poliţistul a suferit traumatisme craniene. Maşina personală a fost serios avariată şi a ajuns într-un şanţ.

O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului şi l-a transportat pe poliţist la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident extrem de grav s-a petrecut și la intrarea în municipiul Bistrița. Un tir a lovit un microbuz, iar acesta din urmă a lovit alte două autoturisme aflate în fața sa. În carambol au fost implicate zece persoane, cele mai multe aflate în microbuz. Şapte oameni au fost răniţi şi au nevoie de îngrijiri medicale.

Patru dintre cei șapte pasageri ai microbuzului au avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi scoși în siguranță. Un bărbat a fost transportat de urgență la Spitalul din Bistrița, iar o femeie nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost declarată decedată la locul accidentului.

Femeie avea 52 de ani şi era secretară a unei firme de confecţii metalice din Viişoara.

Aceeaşi soartă a avut-o şi o femeie din Bacău care s-a izbit cu maşina de un TIR. Impactul a fost atât de violent încât maşina femeii a fost proiectată într-o curte.

În Caraş Severin, o maşină DIICOT s-a răsturnat, iar un poliţist şi un suspect au fost răniţi.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite