Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Pacienții se revoltă: Ambulanță filmată transportând brazi de Crăciun

Un medic a filmat în trafic, marți dimineață, o ambulanță care transporta brazi de Crăciun, în urma imaginilor publicate pe internet conducerea instituției aunțând că are loc o anchetă internă.

VIDEO | Pacienții se revoltă: Ambulanță filmată transportând brazi de Crăciun
Comentează 0

Medicul Călin Culcean a filmat în trafic o ambulanță în care este înghesuit cel puțin un brad de Crăciun, el postând revoltat imaginile pe internet.

”Alo? 112? Veniți vă rog, moare bradul! O altă dovadă de românism! Ambulanța transportă brazi!!! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: de aia nu avem ambulanțe pentru cazuri grave, că suntem nevoiți să CĂRĂM tot feluri de nimicuri. Oare la aceste nimicuri s-a referit?”, a scris, pe Facebook, medicul din Satu Mare. Ulterior, el a declarat pentru News.ro că a filmat scena pe strada Marsilia, marți la ora 10,40.

Contactată de corespondentul News.ro, directoarea Serviciului Județean de Ambulanță, Gabriela Opriș, a declarat că s-a început deja o anchetă internă.

”Acum se derulează ancheta internă. Din primele cercetări vă pot spune că șeful de garaj și-a asumat această greșeală. El a folosit o ambulanță pentru a transporta un brad care a fost primit de instituția noastră prin donație și care va fi împodobit pentru un spectacol care va avea loc duminică pentru copiii angajaților noștri. Eu nu știam că va folosi o ambulanță la acest transport”, a spus Opriș.

Conform sursei citate, vehiculul este o ambulanță de tip A pentru transport pacienți, nu una de intervenții la urgențe.

”Această mașină este folosită de trei ori pe săptămână pentru transportul bolnavilor la dializă la Cluj, respectiv luni, miercuri și vineri, astfel că astăzi (marți – n.r.) nu era programată pentru cursă”, a spus directoarea.

Imaginile au stârnit un val de critici pe internet, oamenii arătându-se revoltați că ambulanțele sunt folosite și cu alte scopuri.

Sursa: News.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite