Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Mark Zuckerberg...„luat de val”. Videoclipul devenit viral al fondatorului Facebook

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a celebrat Ziua Națională a Statelor Unite prin fluturarea unui steag american în timp ce glisează deasupra apei pe o placă de surf electrică. Videoclipul postat de acesta a atras un adevărat val de ironii pe rețelele sociale, relatează CNBC.

VIDEO | Mark Zuckerberg...„luat de val”. Videoclipul devenit viral al fondatorului Facebook
Comentează 0

În videoclip, Zuckerberg poate fi văzut glisând deasupra apei cu steagul SUA în mână în timp ce imnul statului Virginia de Vest, „Take me Home, Country Roads” sună în fundal.

Șeful Facebook pare să fie la bordul unei plăci de surf electrice produse de Lift Foils, ce costă 12.000 de dolari. Cofondatorul acestei companii a dezvăluit anterior că Zuckerberg deține mai multe plăci de acest fel.

Nu toată lumea a fost încântată de videoclip, acesta fiind ironizat pe larg pe platformele sociale.

„L-am văzut eu, acum trebuie să îl vedeți și voi. Îmi pare rău. Nu eu am făcut regulile”, a notat un utilizator într-o postare pe Twitter care s-a viralizat.

Alții au glumit că „Zuckerberg ar fi reușit să unească stânga și dreapta în America: însă nu în felul în care a intenționat”.


Un alt utilizator a comentat pe Facebook că Zuckerberg ar trebui să adauge data viitoare „un cheesburger și/sau artificii în asta (videoclip) pentru a fi 'FULL AMERICA'”.

VEZI VIDEO AICI

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite