Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Managerul Filarmonicii Arad, în ipostază inedită. Cum se distrează în Mauritius cu fiica secretarului Primăriei Timișoara

Managerul Filarmonicii Arad, controversatul Alin Văcean, este în vacanță în Mauritius, împreună cu logodnica sa, Paula Cojocari, cunoscută presei din Timișoara, unde este notar.

VIDEO | Managerul Filarmonicii Arad, în ipostază inedită. Cum se distrează în Mauritius cu fiica secretarului Primăriei Timișoara
Comentează 3

Paula Cojocari este celebră și datorită tatălui său, Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timișoara, iar presa locală și națională i-a acordat o atenție deosebită, observând că tânăra are un stil de viață ”extravagant”, după cum notează publicația debanat.ro

Logodnica lui Văcean a postat din vacanță un clip realizat în piscină. Ea iese de sub apă cu ochelari de soare cu tot. ”Mi-a promis că iasă. A ieșit”, a spus Alin Văcean în timp ce se filma.

În clip se poate observa stilul nonconformist al Paulei Cojocari, care are un limbaj și o gesticulație mai potrivite pentru o vedetă R&B, decât pentru un notar.

Și atitudinea lui Văcean ar putea fi considerată nepotrivită pentru managerul unei instituții de cultură, cât timp clipul a fost postat în spațiul public, așa cum este considerată rețeaua socială Facebook.

De altfel, Văcean pare să nu fie preocupat deloc de imaginea sa, dacă luăm în considerare și mesajul jignitor pe care l-a transmis, sâmbătă, fostului consilier local Cătălin Lazurca, dar și alte scandaluri în care a fost implicat în ultimii ani.

Publicația debanat.ro scria, în octombrie 2015, că ”notărița Paula Cojocari este în culmea fericirii” după ce s-a logodit cu Alin Văcean.

Conform publicației, tânăra este ”recunoscută pentru stilul său extravagant de viață”. ”A fost măritată de două ori până acum. Primul ei soț a fost fotbalistul Victor Aldana, care este și tatăl fetiței ei”, scria debanat.ro, care mai nota că cei doi au divorțat în 2009.

Conform adevarul.ro, al doilea ginere al secretarului Primăriei Timișoara era fiul unui om de afaceri austriac de origine sârbă.

CITEȘTE ȘI: Mesaj INCREDIBIL de la Alin Văcean către fostul consilier local Cătălin Lazurca: ”... maimuțoi plăpând!”

Sursa foto&video: Facebook

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite