Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Astea sunt cele mai spectaculoase slăbiri din showbiz. Zeci de kilograme duse pe apa…dietei

Multe dintre vedetele autohtone au avut probleme grave cu kilogramele. Conștienti totuși că sunt în centrul atenției, Teo Trandafir, Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, Nicoleta Luciu, Oana Radu sau Adina Bourceanu și nu numai s-au pus pe slăbit. Unii dintre ei au cerut ajutorul esteticianului, alții și-au tăiat stomacul, dar mulți au dat dovadă de voință de neclintit urmând cu sfințenie poruncile nutriționiștilor și ale antrenorilor personali.

Astea sunt cele mai spectaculoase slăbiri din showbiz. Zeci de kilograme duse pe apa…dietei
Comentează 0

Raluca Bădulescu se simțea foarte bine în propria piele chiar și atunci când avea peste 100 de kilograme, însă a decis că i-ar sta mai bine slabă. După o vizită la medic, Raluca a trecut de la măsurile XXL la XS. Pentru a arăta impecabil, Băduleasca mai frecventat și cabinetul doctorului estetician, care i-a arânjat atât sânii cât și surplusul de piele, transformând-o într-o adevărată divă. Acum, jurata de la „Bravo, ai stil” încearcă să se mențină la 56 de kilograme.

razvan ciobanu colaj

Răzvan Ciobanu a avut și 165 de kilograme

Ajuns la 165 de kilograme, Răzvan Ciobanu a luat atitudine și în câțiva ani a reușit să ajungă la 78 de kilograme. Deși s-a vehiculat că și-a micșorat stomacul, designerul a declarat că a făcut mult sport, a avut grijă la alimentație și că a făcut sacrificii pentru a arăta așa. Mult mai slab, Ciobanu declară că nu-și mai dorește în veci să ia proporții și are mare grijă la silueta lui.

Vedetele care au slăbit spectaculos

nicoleta luciu colaj

Nicoleta Luciu este un exemplu pentru multe femei

Fără doar și poate, Nicoleta Luciu este un exemplu pentru multe femei din România. Atât la prima sarcină, cât și la cea cu tripleți, Nicoleta nu a ținut cont de niciun fel de regim și a luat zeci de kilograme în plus, kilograme pe care le-a dat imediat jos. Chiar dacă a ajuns să-și scoată grăsimea de sub bust până la genunchi, cele mai multe kilograme le-a dat jos făcând foamea. Toată lumea știe că luni întregi Luciu a mâncat mai nimic pentru a-și redobândi silueta.

oana radu colaj

Oana Radu și-a dorit să îmbrace haine specifice vârstei

Oana Radu  a fost mereu complexată de greutatea ei, așa că în momentul în care a descoperit niște pastile minune nu a stat pe gânduri și le-a achiziționat. Pe lângă pilule pentru slăbit, cântăreața a renunțat la multe dintre plăcerile culinare. Oana Radu a declarat că a era complexată de faptul că avea imaginea unei femei bătrâne și că mereu și-a dorit să se îmbrace precum fetele de vârsta ei.

adina bourceanu colaj

Adina Bourceanu a ajuns de nerecunoscut

Pe Adina Bourceanu nu o deranjat-o mult timp faptul că are mai multe kilograme în plus. Atunci când soțul ei a venit în București la echipa de fotbal Steaua și Adina a început să iasă cu celelalte soții de sportivi, a început să-și schimbe concepția. Bourceanu își dorea să îmbrace rochii mulate și decoltate. Visul i-a devenit realitate după ce a făcut o operație de mișcorare de  stomac.

teo trandafir colaj

Teo Trandafir nu mai mănâncă de teamă să nu se îngrașe

Puțini sunt cei care știu că Teo Trandafir nu a fost mereu supraponderală. Prezentatoarea TV s-a îngrășat, pe baza unor probleme de sănătate, la 21 de ani, când a luat 90 de kilograme în doar 9 luni și pe care nu a mai putut să le dea jos. După ce și-a micșorat stomacul și a reușit să slăbească, Teo a avut mare grijă de silueta ei. În momentul de față abia dacă ciugulește câte ceva, de teamă să nu se îngrașe la loc.

Citeste mai mult pe libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite