Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(VIDEO) Act de vandalism sancționat de jandarmi

Problema vandalizării obiectelor sau suprafețelor din oraș capătă amploare, pentru că inclusiv clădirile reabilitate din centrul orașului au fost vandalizate. Actul „artistic” pe o boltă ornamentală din Parcul Pădurice din municipiul Arad a fost întrerupt și sancționat de jandarmii arădeni. 

(VIDEO) Act de vandalism sancționat de jandarmi
Comentează 0

Ieri, 21 martie , pe timpul executării misiunii de menținere și asigurare a ordinii publice, jandarmii arădeni în timp ce executau o patrula pedestră în Parcul Pădurice din municipiul Arad au descoperit un tânăr de 17 ani care desena cu un marker permanent o boltă ornamentală de culoare albă.

Tânărului i-a fost  confiscat markerul și a fost sancționat conform art.2 pct.14 din  Legii 61/1991 R. privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice: ,,imprimarea de însemne, înscrieri, desene sau imagini fără drept, prin orice mijloace pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, precum și deteriorarea prin orice mijloc a acestora".


Scrie un comentariu

trimite