Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victorie cu tupeu maxim: Dacia Unirea Brăila - UTA 3-4

Victorie cu tupeu maxim: Dacia Unirea Brăila - UTA 3-4
Comentează 0

UTA a obţinut o victorie...tupeistă la Brăila. A arătat în anumite momente ca o echipă serioasă, ceea ce nu prea întâmplat în această stagiune. Hlistei din penalty în minutul 15 şi Curtuiuş în minutul 26 duceau scorul la 2-0 pentru arădeni. Din păcate în ultima fază a primului mitan Adili face fault în careu şi gazdele învie, după reuşita de la 11 metri a lui Frunză. la opt minute de la reluare Banyoi făcea 2-2 şi cerul părea că va cădea din nou peste trupa lui Cristian Todea. Ei, de data asta nu s-a întâmplat ca în alte dăţi. În minutul 66 Florea readucea UTA în avantaj, pentru ca acelaşi vârf de atac să facă 2-4 în minutul 74. Gazdele mai au o tresărire de orgoli în minutul 84 prin Dima. 3 puncte importante într-o perioadă în care arădenii se scaldă în ape tulburi.

”Mă așteptam să fie așa, Brăila a marcat mult, la fel ca și Chindia înaintea acestei etape, dar a și primit multe goluri. Meciul a fost spectaculos, l-am controlat în mare măsură, dar, pe niște sincronizări, pe niște greșeli ale noastre, am primit goluri și am băgat adversarul în joc. Mai ales la 2-0 pentru noi ne-au egalat nepermis. Au intrat cu moral bun în repriza secundă, au marcat din nou, dar am fost destul de puternici și am reușit să întoarcem din nou rezultatul. Băieții au dat dovadă de caracter și unitate”, a spus antrenorul principal al UTA-ei Cristi Todea.

UTA: Svedkauskas – Adili, Manea, Scutaru, Burlă – Stahl, Tănase, Cârstocea (90+2), Hlistei – Florea (83 Păcurar), Curtuius.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite