Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victoria cu FCSB are urmări: Postolachi – omul meciului, iar Erico și  Ubbink în echipa etapei

Victoria obţinută de UTA în faţa FCSB (Fotbal Club Steaua Bucureşti) nu a avut urmări doar în clasament, unde Bătrâna Doamnă a urcat pe locul 14, după mai bine de patru luni de când a ocupat o poziţie direct retrogradabilă (15).

Victoria cu FCSB are urmări: Postolachi – omul meciului, iar Erico și  Ubbink în echipa etapei
Comentează 1

Astfel, Virgiliu Postolachi a fost desemnat omul meciului în partida desfăşurată duminică seara, iar Erico da Silva și Desley Ubbink au fost incluși în echipa etapei cu numărul 29.

 „Atacantul moldovean a marcat în minutul 64 și este golgheterul echipei în acest sezon, cu șase goluri în Superligă și unul în Cupa României, dar și două pase decisive în campionat. Felicitări, Posto!”, scriu pe Facebook reprezentanţii clubului.

„Erico da Silva (UTA / 33 de ani) - Revenit printre titulari, s-a achitat excelent de sarcile trasate de antrenor. A câştigat 13 dintre cele 15 dueluri aeriene în care a fost implicat [...]

Cornelis Ubbink (UTA / 29 de ani) - A făcut una dintre cele mai bune partide din acest sezon. S-a evidenţiat şi printr-un gol marcat”, scrie lpf.ro, site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal despre Erico şi Ubbink, atunci când este prezentată echipa etapei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite