Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vicii & Delicii + Femei fascinante = Cazinou seducător

După o pauză de 2 ani, îndrăgitul Salon de vinuri Vicii și Delicii a revinit la Arad, cu cea de-a 4-a ediție, al cărei start s-a dat în după-amiaza zilei de vineri, 3 septembrie.  La eveniment sunt prezente peste 200 de sortimente de vinuri și alte băuturi fine din România, Republica Moldova, Italia sau Grecia, iar locația de desfășurare  este Vechiul Cazinou Arad, una dintre clădirile emblematice ale orașului, recent revenită în circuitul social, după lucrări de restaurare ce au durat câțiva ani.

Vicii & Delicii + Femei fascinante = Cazinou seducător
Comentează 2

Unii dintre cei mai importanți producători de vin din țară, dar și crame mai tinere își  expun băuturile deja consacrate, în cadrul evenimentului având loc și lansări de noi produse. În total 35 de expozanți – fin din industria vinului, fie din industrii conexe - și-au pregătit produsele sau serviciile pentru a fi aduse în fața publicului într-un mod cât mai captivant.

Cea de-a 4-a ediție Vicii și Delicii este gândită atât pentru publicul larg, care va putea întâlni și degusta licorile propuse de reprezentanții cramelor românești și internaționale, dar și pentru sectorul HoReCa, organizându-se un spațiu comun de discuții cu rolul de a dezvolta domeniul vinificației și viticulturii, mai ales dat fiind contextul dificil pe care îl traversează în ultimii doi ani.

Program și acces

Prețul biletului de acces este 30 de lei, poate fi achiziționat de la intrare și include posibilitatea de participare la degustările pregătite de crame.

Programul de desfășurare este următorul

  • Vineri, 3 septembrie: 17.00-21.00
  • Sâmbătă, 4 septembrie: 10.00-21.00
  • Duminică, 5 septembrie: 10.00-19.00

Evenimentul este organizat de Methexis Events, în parteneriat cu Selgros România și susținut substanțial de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, respectând toate normele și restricțiile în vigoare.

Detalii suplimentare despre eveniment pot fi regăsite pe pagina oficială Vicii și Delicii.

Galerie foto (198)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite