Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vezi cine candidează la funcția de președinte al Tineretului Național Liberal!

Vezi cine candidează la funcția de președinte al Tineretului Național Liberal!
Comentează 0

În cadrul Biroul Permanent Național care a avut loc în acest weekend la Brașov, tinerii liberali și-au ales membrii comisiei pentru alegerile interne care vor avea loc peste câteva luni. Președintele comisiei a fost ales în persoana domnului Hazem Kansou, secretarul general al Tineretului Național Liberal, care va coordona echipa formată din următorii membri:  Marian Fusea, Marius Vintilă,  Alin Dragulin, Ana Zvirid, George Stânga, Victor Ionescu, Ovidiu Moldovan,  Bogdan Bola. 

 În 11 martie această comisie se va reuni la București în prezența Colegiului Director Național și  va propune un calendar de alegeri. Într-un interval de două luni de la începutul lui martie toate organizațiile TNL au la dispoziție timpul necesar pentru a organiza alegeri de jos în sus, comunale, locale, județene.  După ce se vor finaliza alegerile în teritoriu va fi stabilită o dată exactă pentru Congresul Tineretului Național Liberal. 

Pe surse am aflat că există trei tineri care și-au manifestat intenția de a candida pentru președenția TNL, actualii copreședinți, Costel Alexe, deputat de Iași, Sorin Moldovan, deputat de Cluj, iar al treilea candidat se pare că este deputatul arădean, Glad Varga.

Rămâne de văzut dacă la această listă se mai adaugă nume sonore din TNL și dacă Aradul va reuși să reprezinte tinerii liberali la nivel național.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite