Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vezi ce a decis azi Tribunalul Timiș cu privire la soarta lui Nicolae Ioțcu

Tribunalul Timiș a decis joi, 10 septembrie, să prelungească cu 30 de zile măsura arestului la domiciliu a președintelui CJ Arad, Nicolae Ioțcu.

Vezi ce a decis azi Tribunalul Timiș cu privire la soarta lui Nicolae Ioțcu
Comentează 1

Reprezentanții biroului de presă al Tribunalului Timiș au explicat faptul că vechea măsură a arestului la domiciliu își înceta efectul în data de 19 septembrie. Decizia de astăzi a fost aceea de a prelungi această stare de arest la domicliu.

În data de 21 septembrie va avea loc o ședință de judecată în Camera Preliminară pentru a discuta aspecte de legalitate a sesizării instanței ridicate de către avocații lui Ioțcu, dar și diverse excepții de neconstituționalitate.

Nicolae Ioțcu a fost trimis în judecată după ce a fost prins în flagrant, în fața casei sale din localitatea Vladimirescu, în timp ce primea suma de 10.000 de euro.

Alături de Nicolae Ioţcu, în acest dosar sunt inculpaţi:   Adrian Nedelciu, director executiv al Direcţiei Tehnice Investiţii din cadrul CJ Arad, acuzat de trafic de influenţă, şi Alin Mircea Pătraşcu, administratorul firmei Medicare Technics, acuzat de cumpărare de influenţă.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite