Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veste SURPRIZĂ de la meteorologi. Cum se schimbă vremea săptămâna viitoare ULTIMA ORĂ

Veste SURPRIZĂ de la meteorologi pentru cei care credeau că scăpăm de ploi: va ploua chiar mai mult în zilele următoare.

Veste SURPRIZĂ de la meteorologi. Cum se schimbă vremea săptămâna viitoare ULTIMA ORĂ
Comentează 0

Vremea continuă să fie mohorâtă în toată ţara! Potrivit meteorologilor, va continua să plouă în aproape toată ţara. Minimele vor ajunge la 3-4 grade Celsius, iar maximele nu vor depăşi 14 grade. În plus, la munte continuă ninsorile.

"Nu este deosebit de rece masa de aer în care suntem, dar este înnorat şi plouă şi va şi mai înnorat şi va ploua şi mai mult in zilele următoare. Ne aşteptăm ca marţi să se mai domolească, să se mai răreasca ploile dar nu înseamnă că o să avem zile însorite tot cerul încărcat cu nori deocamdată. Nu mai aşteptăm aşa ploi pe arii extinse. Nu e vorba de o instalare de vreme frumoasă nici în săptămâna care urmează", a explicat meteorologul Elena Cordoneanu.

Luni, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra între 5-6 grade in nordul Moldovei şi 14 grade la Alba Iulia, Tg Jiu si Rm Vilcea. Cerul va fi variabil în nord-vestul teritoriului şi se va menţine mai mult noros în rest.

Vor fi ploi pe arii relativ extinse în sudul şi sud-estul ţarii, unde cantitaţile de apa pot fi însemnate, local în centru şi nord-est şi izolat în rest. La munte vor predomina ninsorile, în jumatatea de nord a Moldovei, trecator va fi lapoviţa şi chiar ninsoare.

Vântul va avea intensificari temporare în Dobrogea, jumatatea estica a Munteniei şi în sudul Moldovei, precum şi la munte. În zonele joase, dimineata, pe arii restrânse se va forma ceaţa.

Marti, vremea va fi normala sub aspect termic, cu temperaturi maxime cuprinse între 6 şi 14 grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, 14 grade la Drobeta Turnu Severin, Tg Jiu si Calafat.

Cerul va prezenta înnorari în cea mai mare parte a ţarii. Vor mai fi ploi slabe, local în regiunile sudice şi izolat în rest. La munte vor fi mai ales ninsori. Vântul va avea trecator unele intensificari în Moldova, Baragan, Dobrogea, sudul Olteniei şi în zonele de munte. În zonele joase de relief, dimineaţa, pe arii restrânse se va semnala ceaţa.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide