Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Verdict pentru IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. DNA cere arestul la domiciliu

Instanţa se va pronunţa luni pe cererea de arestare la domiciliu pe numele lui Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. În replică, prelatul a declarat că "diavolul îi vrea răul".

Verdict pentru IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. DNA cere arestul la domiciliu
Comentează 0

Curtea de Apel Constanța a amânat, pentru luni, pronunțarea față de cererea procurorilor DNA de instituire a măsurii de arest la domiciliu față de Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, ca urmare a încălcării restricțiilor impuse de instanță prin controlul judiciar.

La ieșirea din sala de judecată, avocata arhiereului, Maria Vasi, a afirmat că proba materială prezentată în instanță de DNA, pentru care se cere arestarea preventivă la domiciliu, nu este una veridică. "Înscrisul prezentat de DNA este un fals. A fost falsificat. Se vede clar. Actul este din 2016, dar a fost modificat să pară 2017. Am cerut să vedem să se clarifice cine a semnat actul. Am încredere în justiție. Dacă îi luăm slujirea, îi luăm locul la slujbă. Cui servește acest exces de zel ? De ce să-i agităm pe creștini ?", a declarat avocata, anunţă Agerpres.

Procurorii DNA au solicitat Curții de Apel Constanța înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul la domiciliu față de Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, trimis în judecată alături de alte persoane.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite