Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Venus în Berbec, în cuadratură cu Saturn în Capricorn: zodiile trec prin foc și sabie. Cutremure existențiale

Pe data de 3 martie, zodiile trebuie să se aștepte la evenimente provocatoare, care le vor marca decisiv viața și vor determina adevărate furtuni emoționale în sufletul lor.

Venus în Berbec, în cuadratură cu Saturn în Capricorn: zodiile trec prin foc și sabie. Cutremure existențiale
Comentează 0

Care este cauza acestor cutremure existențiale? Răspunsul este configurația astrală de la această dată, cu Venus în Berbec, în cuadratură cu Saturn în Capricorn.

Deși mohorâtul Saturn se simte în bine în semnul său de domiciliu, Capricornul, prezența lui Venus aflată în Berbec până pe 5 martie reușește să-l perturbe pe severul stăpân al Timpului. Zeița dragostei este plină de patimă și impulsivă când tranzitează Berbecul, iar momentul în care Venus se află în cuadratură cu Saturn devine o adevărată încercare pentru semnele zodiacale. 

Berbec

Ți s-a umplut paharul și te-ai hotărât să pui piciorul în prag și să dai un ultimatum șefilor legat de condițiile de muncă. Dacă vei acționa impulsiv, acțiunile tale s-ar putea solda cu un conflict greu de depășit sau chiar cu demisia. Venus se află în semnul tău, de aceea îți controlezi cu greu impulsurile și iei decizii pripite. Și, cum un necaz nu vine niciodată singur, starea de tensiune pe care o creezi în jurul tău ți-ar putea afecta și relația cu partenerul.

Taur

Pe 3 martie s-ar putea să primești o veste care te va șoca legată de o anumită afacere, colaborare sau tranzacție care se află în curs. Este posibil ca o investiție pe care ai făcut-o să fie afectată sau să apară amânări în realizarea unor planuri legate de locuință. Poate că vei avea nevoie de niște împrumuturi urgente, așa că astrele îți recomandă să te gândești deja la cine te-ar putea ajuta, pentru a nu rămâne descoperită. Citește continuarea

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite