Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vei fi uimit de cât de ușor este să creezi ţinute complete cu veste

Dacă te întrebi cum poţi purta o vestă toamna sau iarna, vei rămân surprins de numeroasele posibilităţi pe care le ai.

Vei fi uimit de cât de ușor este să creezi ţinute complete cu veste
Comentează 0

Vesta este o piese vestimentară de exterior fabricată din bumbac, nailon, fleece şi puf.  Fără a fi foarte voluminoasă, are rolul de a adăuga un strat călduros,. 

Cum să alegi o vestă versatilă

Este recomandat să eviţi vestele din puf foarte voluminoase şi să alegi modelele mai uşoare şi mai subţiri. În acest fel le vei putea purta în combinaţii mult mai variate, creând ţinute complet funcţionale pentru zilele de toamnă sau de iarnă. 

Pentru a oferi o bună izolaţie împotriva frigului, vesta ar trebui să se aşeze bine pe sub haina şi să fie bine mulată pe corp. La magazin online Bolf găseşti modele variate de veste bărbăteşti ideale pentru ţinute inspirate. 

Iată câteva sugestii despre modul în care poţi să porţi o vestă.

Peste o cămaşă

Una din cele mai bune modalităţi de a purta o vestă este să o asociezi cu perechea preferată de blugi şi cu o cămaşă. O vestă de culoare neutră, cum ar fi bleumarinul, se poate purta cu orice culoare de cămaşă sau blugi, adidaşi sau ghete, fiind alegerea cea mai adecvată. 

Sub o jachetă de toamnă

Adăugând o vestă ţinutei tale, beneficiezi de un strat călduros suplimentar, fără a te îngreuna prea mult. Jacheta de toamnă se poate purta şi în timpul iernii, dacă este asociată cu o vestă matlasată.

În ţinute cu straturi casual inteligente

Ţinutele stratificate sunt ideale pentru vremea rece. Pentru un look casual inteligent, peste cămaşa poţi purta un pulover de lână, iar peste pulover o vestă. Acesta este o ţinută atemporală care funcţionează pentru orice ocazie, de la weekend-urile cu prietenii, pană la întâlnirile casual de afaceri. 

Cu pantaloni scurţi

Uneori ai nevoie doar de puţină protecţie termică, iar aceste momente pot fi zilele friguroase de vară când nu poţi purta o jachetă toată noaptea. Soluţia pentru aceste momente este o vestă uşoară. Vestele puffer, care sunt groase şi voluminoase, nu ar funcţiona cu pantalonii scurţi, dar o vestă subţire, matlasată este perfectă. 

Cu hanorac

Pentru un aspect robust, stratificat, încearcă să porţi vesta că strat exterior peste un hanorac cu glugă de culoare gri deschis. Asociază aceste straturi superioare cu blugi şi ghete sau adidaşi şi eşti gata pentru weekend.

Peste un pulover de bumbac

Dacă o cămaşă cu guler este prea mult pentru tine, poţi alege să porţi vesta matlasată peste un pulover de bumbac. Aceasta este combinaţia casual confortabilă perfectă pentru primăvară şi toamna.

Peste o cămaşă Oxford

Dacă vrei să porţi o cămaşă cu guler, dar să păstrezi look-ul casual, încearcă o cămaşă Oxford descheiată. Ca bonus, poţi lua în considerare adăugarea unei eşarfe. Aceasta va spori confortul termic în timpul iernii şi va crea şi o imagine elegantă şi plină de stil. Alege o eşarfă de lungime medie, pentru că se poate aranja mult mai bine decât una lungă. 


Scrie un comentariu

trimite