Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Valoarea de inventar a Casei Poporului este de peste 9 miliarde de lei

Valoarea de inventar a Casei Poporului este de peste 9 miliarde de lei, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

Valoarea de inventar a Casei Poporului este de peste 9 miliarde de lei
Comentează 0

"E o valoare de inventar a Casei Poporului, e procedura standard de trecere în revistă a patrimoniului public. Valoarea de inventar este atât a terenului, cât și a Casei Poporului. Valoarea de inventar a terenului este de peste 4 miliarde de lei și a Casei Poporului, cu toate elementele care constituie Casa Poporului, elementele de construcție, undeva la peste 5 miliarde de lei. Este o raportare a valorii de inventar, o procedură administrativă, nu sunt alte elemente care o circumscriu", a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Terenul și clădirea Palatului Parlamentului se află în domeniul public al statului și în administrarea Camerei Deputaților.

Terenul are o suprafață de 310.920 de metri pătrați și o valoare de inventar de 4.048.269.219,73 de lei, iar clădirea are o valoare de inventar de 5.258.356.802,54, potrivit proiectului de hotărâre publicat pe site-ul Guvernului.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite