Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vali Bărbulescu, un DJ care nu mai are nevoie de nicio prezentare, vine duminică la Aeroport (VIDEO)

Pasionaţii de muzică bună şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având invitaţi unul şi unul.  Pe AOA Main Stage vor urca: Andrei Niculae, B.U.G. Mafia, Cargo, Chris Hype, Dirty Nano, DJ Shiver, Gojira & Planet H, Kattia, Mike Kross, Mihai V, Pascal Junior, Paul Damixie, Satra B.E.N.Z., Smiley, Spike, Tujamo, Zeze, Vali Bărbulescu şi YNY Sebi. În 8 şi 9 iulie, pe ABC STAGE vor face spectacol: Atmann, Bread&Butter, Cezar, Herck, Ion Ludwig (live), Mihigh, Paul K, Petre Inspirescu, Raresh, Rhadoo, Sandru, SIT, Somesan şi Timirash, în timp ce în ultima zi de festival, pe 10 iulie, DNB Stage 10 va însemna un show făcut de Cips, Dalla, Deelowbass, Dumbo, Ichim, Luna, Mcx Woodie, Memphys, Pao, Rutlex şi Souldrip.

Vali Bărbulescu, un DJ care nu mai are nevoie de nicio prezentare, vine duminică la Aeroport (VIDEO)
Comentează 0

Duminică, printre cei care vor urca pe scena principală va fi şi cunoscutul DJ Vali Bărbulescu. Potrivit organizatorilor, acesta va urca pe scenă în jurul orei 22.30.

Vali Bărbulescu, cel pentru care genurile muzicale precum house, minimal și techno nu mai au niciun secret, și-a început cariera în anul 1999. Avea doar 15 ani şi folosea platanele SL1200 MKII. A început să lucreze la Radio Sky Constanța cu Andrei Gheorghe, celebrul om de radio și televiziune care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pentru a putea să-și cumpere aparatura necesară, a trebuit să-și vândă mașina, conform vedeteblog.com, dar a meritat.

La un an după debut, obține trei rezidențe lunare în Hippodrome, Graffiti și Chrome, cele mai tari cluburi din vremea aceea. După terminarea liceului, pleacă la București, unde facae carieră, lucrând la posturi precum Radio Contact, Radio 21, Pro FM, Kiss FM și Vibe FM, dar și în cluburi din țara și străinătate. De menționat că a mixat la petrecerea de lansare a celui mai cunoscut club din România, Kristal Glam Club.

Nu trebuie uitat faptul că a trecut și pe la posturi importante de televiziune precum MTV, TVR 1 și Prima TV. A fost votat pe thedjlist.com cel mai bun DJ român doi ani consecutiv. În 2010, la premiile Romanian Music Awards primește titlul de BEST DJ, pe care îl păstrează timp de doi ani.  Începe și activitatea de MC și prezintă diverse evenimente în țară.

De-a lungul carierei a colaborat cu nume cunoscute preecum James Zabiela, ATB, Roger Sanchez și David Morales.

Cum pot fi achiziţionate biletele şi abonamentele       

Fanii lui Vali Bărbulescu şi nu numai sunt aşteptaţi pe 10 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, este de 249 de lei. De menţionat că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei. 

Tichetele de acces se pot achiziționa și de la punctele fixe: AOA Garden, KF, Tucano și Wishes, fiind puse în vânzare şi bilete valabile o zi, din categia Regular Ticket, la preţul de 75 de lei. De altfel, atât abonamentele, cât şi biletele vor putea fi achiziţionate şi la intrarea în festival.

Intraţi AICI pentru detalii: https://www.openairfestival.ro/abonamente/

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite